Δανία: Ο Reiley σε κίνδυνο αποκλεισμού από το DMGP 2023;

Δανία: Ο Reiley σε κίνδυνο αποκλεισμού από το DMGP 2023;

Τα Δανικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι ο Reiley κινδυνεύει να αποκλειστεί από το Dansk Melodi Grand Prix 2023.

Ο Reiley, ο οποίος πρόκειται να λάβει μέρος στο Dansk Melodi Grand Prix 2023 με το τραγούδι «Breaking My Heart», αποκάλυψε στο Instagram ότι είχε ερμηνεύσει το τραγούδι του ζωντανά στο παρελθόν κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ Slow Life Slow Live στη Σεούλ της Νότιας Κορέας το περασμένο φθινόπωρο. Αυτό αποτελεί παραβίαση των κανόνων του Dansk Melodi Grand Prix, το οποίο αναφέρει ότι τα τραγούδια δεν πρέπει να έχουν εκτελεστεί ή κυκλοφορήσει δημόσια πριν από τον διαγωνισμό χωρίς την άδεια του DR.

Η Ekstra Bladet επικοινώνησε με την DR, η οποία δήλωσε ότι αυτή τη στιγμή εξετάζει το θέμα. Εάν ο DR αποφασίσει ότι η δημόσια εκτέλεση του “Brekaing My Heart” έδωσε στο τραγούδι ανταγωνιστικό πλεονέκτημα έναντι των άλλων διαγωνιζόμενων συμμετοχών, τότε ο Reiley θα αποκλειστεί.

Το Dansk Melodi Grand Prix 2023, θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου στο Næstved Arena στο Næstved στο νότο το νησί της Ζηλανδίας. Οι οικοδεσπότες του Grand Prix του Dansk Melodi θα είναι η Tina Müller και ο Heino Hansen. Αυτή θα είναι η τρίτη συνεχόμενη φορά που η Tina Müller θα φιλοξενήσει τον διαγωνισμό.

Οι 8 υποψήφιοι του εθνικού τελικού, είναι οι εξής:

Reiley – “Breaking My Heart
Micky Skeel – “Glansbillede
Nicklas Sonne – “Freedom
Søren Lund – “Lige her
Frederik Leopold – “Stuck on You
Mariyah Leberg – “Human
Maia Maia – “Beautiful Bullshit
Eyjaa – “l was gonna marry him

Update: Ο Reiley τελικά θα συμμετάσχει κανονικά DMGP 2023. Δεν αποκλείστηκε.

Μείνετε συντονισμένοι στον INFE για όλα τα νεότερα!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.