Δανία: Ακούστε τα τραγούδια του εθνικού τελικού της χώρας για την Eurovision 2023, “DMGP”

Δανία: Ακούστε τα τραγούδια του εθνικού τελικού της χώρας για την Eurovision 2023, “DMGP”

Πριν από λίγο, η δημόσια τηλεόραση της Δανίας DR, δημοσίευσε τα 8 τραγούδια που θα λάβουν μέρος στον εθνικό τελικό της χώρας για την Eurovision 2023, Dansk Melodi Grand Prix (DMGP).

Ο αριθμός των συμμετοχών είναι ο ίδιος με πέρσι. Οι 8 καλλιτέχνες (ή καλλιτεχνικά σχήματα) θα διεκδικήσουν το εισιτήριο για το Τορίνο, προκειμένου να εκπροσωπήσουν την Δανία στον 67ο διαγωνισμό της Eurovision.

Οι 8 υποψήφιοι του εθνικού τελικού, είναι οι εξής:

Reiley – “Breaking My Heart
Micky Skeel – “Glansbillede
Nicklas Sonne – “Freedom
Søren Lund – “Lige her
Frederik Leopold – “Stuck on You
Mariyah Leberg – “Human
Maia Maia – “Beautiful Bullshit
Eyjaa – “l was gonna marry him

Η DR θα διοργανώσει και θα μεταδώσει το Dansk Melodi Grand Prix 2023, το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου ζωντανά από το Næstved, με οκτώ φιναλίστ. Αυτή θα είναι η πρώτη φορά που ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί στο Næstved Arena.

Οι οικοδεσπότες του Grand Prix του Dansk Melodi θα είναι η Tina Müller και ο Heino Hansen. Αυτή θα είναι η τρίτη συνεχόμενη φορά που η Tina Müller θα φιλοξενήσει τον διαγωνισμό.

Αλλά μέχρι να μάθουμε ποιος θα εκπροσωπήσει τη Δανία στη Eurovision 2023, ας θυμηθούμε την περσινή συμμετοχή της Δανίας. Οι προηγούμενοι νικητές του Dansk Melodi Gran Prix και οι εκπρόσωποι της Δανίας στη Eurovision 2022 ήταν οι REDDI με το τραγούδι “The Show“, αλλά δεν κατάφεραν να προκριθούν στον τελικό και για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά εκτός τελικού έμεινε η Δανία, καταλήγοντας στην 13η θέση του 1ου Ημιτελικού

Μείνετε συντονισμένοι στον INFE για όλα τα νεότερα!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.