Γ. Καπουτζίδης: “Θεωρώ ότι η Αμάντα έχει πάει πολύ καλά στις επιτροπές”

Γ. Καπουτζίδης: “Θεωρώ ότι η Αμάντα έχει πάει πολύ καλά στις επιτροπές”

Ο Γιώργος Καπουτζίδης, που έχει αναλάβει και φέτος τον σχολιασμό των τριών σόου της Eurovision μαζί με την Μαρία Κοζάκου, βγήκε τηλεφωνικά στην εκπομπή της ΕΡΤ1 Στούντιο 4, όπου μίλησε για τον αποψινό ημιτελικό, αλλά και για την ελληνική συμμετοχή.

“Είναι πολύ αμφίρροπος ο δεύτερος ημιτελικός. Υπάρχει ένα ξεκάθαρο φαβορί που είναι η Σουηδία και από εκεί και πέρα, οι χώρες που δίνονται στην δεύτερη, την τρίτη και την τέταρτη θέση, εγώ δεν ξέρω αν είναι τόσο ψηλά και τόσο βέβαια η πρόκρισή τους. Δηλαδή, με εξαίρεση τη Σουηδία, δεν θα μπορούσα να προβλέψω τίποτα άλλο. Ένα άλλο τραγούδι που θέλω να προσέξετε πάρα πολύ είναι η Σερβία, η οποία θεωρώ πως θα περάσει και από εκεί και πέρα δεν θα ξαφνιαστώ καθόλου να τη δω στην πρώτη τριάδα ή στην τελευταία τριάδα. Είναι ή του ύψους ή του βάθους. Είναι ένας “γυμνός” ημιτελικός… είναι λίγοι οι άνθρωποι που αποφάσισαν να ντυθούν και από πάνω και από κάτω… Επίσης, είναι και ο πιο queer ημιτελικός που έχουμε δει ποτέ. Νιώθω ότι δεν έχει κακά τραγούδια, ενώ ο πρώτος ημιτελικός είχε κακά τραγούδια, αλλά δεν έχει και κάτι ουάου, οπότε είναι λίγο μια ευθεία γραμμή και αυτό είναι που τον κάνει λίγο αμφίρροπο.”

“Μου άφησε πάρα πολύ καλή αίσθηση η Ελλάδα στον πρώτο ημιτελικό. Θεωρώ ότι η Αμάντα έχει πάει πολύ καλά στις επιτροπές. Δεν ξέρω τίποτα και δεν διαρρέουν αποτελέσματα ποτέ. Αν με ρωτάτε όμως, νομίζω ότι στις επιτροπές τα πήγαμε πάρα πάρα πάρα πολύ καλά. Στο κοινό δεν γνωρίζω πόσο ένα αργό τραγούδι θα αρέσει, αλλά έχω την αίσθηση, κρίνοντας από το κοινό του σταδίου, ότι το τραγούδι μας πέρασε, άρεσε, την χειροκρότησαν πολύ, δηλαδή κάνανε πολλή ησυχία όταν χρειαζόταν και μετά ξέσπασαν σε χειροκροτήματα. Έχω την αίσθηση λοιπόν ότι θα έχουμε μια πολύ καλή πορεία και στον τελικό.”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.