Γιώργος Χατζηνάσιος: “Η Μπέσσυ Αργυράκη είναι… ζωντόβολο”!!!

Γιώργος Χατζηνάσιος: “Η Μπέσσυ Αργυράκη είναι… ζωντόβολο”!!!

Η αναπάντεχη δήλωση του μουσικοσυνθέτη

Σε συνέντευξή του στην εκπομπή “Super Κατερίνα” και τον Ανδρέα Μικρούτσικο ο συνθέτης της εμβληματικής συμμετοχής “Μάθημα Σολφέζ” -μεταξύ άλλων- δήλωσε:

«Η Μπέσσυ ξεχώρισε για το περίφημο “Ντο Σι”. Ήταν ένα ζωντόβολο μέσα στην παρέα μας. Με τη χαρά που τη διέπει σε όλες τις εκφάνσεις και εκφράσεις, μας έδινε ζωή. Μετά η συγχωρεμένη Μαριάννα Τόλη, ήταν ο εγκέφαλος. Αυτή έντυσε τα παιδιά με το άσπρο παντελονάκι».

Στην ίδια συνέντευξη ισχυρίστηκε τα εξής:

 “Η ατυχία ήταν ότι για πρώτη φορά στο BBC έγινε απεργία 40 ημέρες και ο διαγωνισμός έγινε 40 ημέρες μετά. Όλοι κατάλαβαν πόσο αξιόλογο ήταν το κομμάτι μας και μας έδωσαν την πέμπτη θέση. Αν η Eurovision είχε γίνει σε πραγματικό χρόνο, θα παίρναμε το πρώτο βραβείο“…

Η “πληρωμένη” απάντηση της καλλιτέχνιδος

Στα παρασκήνια του J2US η Μπέσσυ, με τη σειρά της, είπε:

«Μάλλον έχει παρεξηγήσει τη λέξη, που δεν θέλω να τη λέω, γιατί εγώ την ξέρω για κακιά. Την έχει παρεξηγήσει γιατί κολλητά είπε ήταν αυτό, που σημαίνει η χαρά της ζωής. Τώρα πώς είχε συνδυάσει τη μία λέξη με την άλλη, εγώ δεν μπόρεσα να το καταλάβω.

Αλλά εγώ δεν νιώθω καθόλου άσχημα, ξέρω ότι με αγαπά και τον αγαπώ και το μόνο που κάνω είναι να του ευχηθώ να είναι πάντα γερός με την οικογένειά του και δημιουργικός».

Μα, τι εστί “ζωντόβολο”;

Ψάξαμε στο λεξικό.

Ἐκλήθη οὕτω τὸ πολυώνυμον καὶ πολυπαθὲς ζῶον, διότι ἴσως ὑπὲρ πᾶν ἄλλο αὐτὸ βάλλεται (δηλ. δέχεται πληγὰς) ὑπὸ τῶν ζώντων.

Η λέξη έχει τρεις σημασίες:

α) μεγάλο οικιακό ζώο, συνήθως βόδι, μουλάρι ή γαϊδούρι,

β) ο ανόητος, ο κουτός, ο αμαθής

γ) μικρό άτακτο παιδί

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι ο Γιώργος Χατζηνάσιος εννοεί την τρίτη!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.