Το Ερεβάν η διοργανώτρια πόλη της Junior Eurovision 2022

Το Ερεβάν η διοργανώτρια πόλη της Junior Eurovision 2022

Στο Ερεβάν θα πραγματοποιηθεί η Junior Eurovision 2022 στο στάδιο Karen Demirchyan Sports and Concerts Complex.

Κατά τη διάρκεια συνεδρίασης του υπουργικού συμβουλίου της κυβέρνησης της Αρμενίας, η οποία πραγματοποιήθηκε στις 17 Φεβρουαρίου, ο πρωθυπουργός Νικόλ Πασινιάν ανακοίνωσε ότι η Junior Eurovision 2022 θα πραγματοποιηθεί στο στάδιο Karen Demirchyan Sports and Concerts Complex που βρίσκεται στην πρωτεύουσα της χώρας. Ο πρωθυπουργός πρόσθεσε ότι η κυβέρνηση έχει διαθέσει κεφάλαια στο στάδιο για την προετοιμασία της εκδήλωσης.

Το Sports and Concerts Complex Karen Demirchyan έχει φιλοξενήσει ξανά την Junior Eurovision, το 2011. Ο χώρος μπορεί να φιλοξενήσει από 6.000 έως 8.000 άτομα για μεγάλες συναυλίες. Οι προετοιμασίες για τον διαγωνισμό βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη με την Ευρωπαϊκή Ένωση Ραδιοτηλεοπτικών Σταθμών και την AMPTV να έχουν συναντηθεί την περασμένη εβδομάδα για να συζητήσουν σχετικά με τον διαγωνισμό.

Για να θυμηθούμε το τραγούδι που έφερε την Αρμενία στην 1η θέση στην Junior Eurovision το 2021, με αποτέλεσμα να διοργανωθεί εκεί ο διαγωνισμός το 2022:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.