Γαλλία: Με την La Zarra στη Eurovision 2023

Γαλλία: Με την La Zarra στη Eurovision 2023

Η La Zarra επιλέχθηκε να εκπροσωπήσει τη Γαλλία στον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision 2023 στο Λίβερπουλ.

Η La Zarra θα εκπροσωπήσει τη Γαλλία στον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision 2023. Η είδηση ​​αποκαλύφθηκε σήμερα κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στα κεντρικά γραφεία της France Télévisions στο Παρίσι. Η La Zarra σχολίασε τη συμμετοχή της:

Είμαι πολύ περήφανη που έχω την ευκαιρία να ερμηνεύσω το τραγούδι μου μπροστά σε εκατομμύρια θεατές σε όλο τον κόσμο. Είμαι μεγάλη θαυμάστρια των πιο όμορφων γαλλικών φωνών όπως της Edith Piaf, της Barbara, της Dalida, αλλά και της Céline Dion, και είμαι τόσο ενθουσιασμένη που κάνω όλους τους Ευρωπαίους να ανακαλύψουν το τραγούδι μου που ελπίζω να γίνει δικό τους.

Είναι μεγάλη μου τιμή που εκπροσωπώ τη Γαλλία στη Eurovision, τον πιο εμβληματικό διαγωνισμό τραγουδιού στον κόσμο.

Η Alexandra Redde-Amiel, επικεφαλής της αντιπροσωπείας για τη Γαλλία, πρόσθεσε:

Από την πρώτη μας συνάντηση, η La Zarra μας κέρδισε! Τι τιμή να καλωσορίσω αυτήν την σπουδαία καλλιτέχνιδα στην οικογένεια της Eurovision!

Μυστηριώδης, εμπνευσμένη, χαρισματική, η La Zarra είναι μια γυναίκα και μια μοντέρνα καλλιτέχνιδα με κομψή γαλλική υπογραφή! Μια φωνή που μας μεταφέρει στο χρόνο κάνοντας μας να ταξιδέψουμε σε διαφορετικές εποχές. Από τη Barbara μέχρι τον Brel ή την Dalida μέχρι τη Marylin Monroe, η La Zarra είναι μια εμβληματική καλλιτέχνιδα που θα φέρει τα χρώματα της Γαλλίας στο Λίβερπουλ τον Μάιο του 2023 κατά τη διάρκεια του μεγαλύτερου διαγωνισμού τραγουδιού στον κόσμο.

Η Fatima Zahra Hafdi, πιο γνωστή ως La Zarra, γεννήθηκε σε μια μαροκινή οικογένεια στο Μόντρεαλ του Καναδά. Έγινε για πρώτη φορά στη φήμη ως διακεκριμένη καλλιτέχνης στο τραγούδι “Printemps blanc” του ράπερ Niro το 2016. Κυκλοφόρησε το ντεμπούτο σόλο single της “Tu t’en iras” το 2021. Αργότερα εκείνη τη χρονιά, ήταν υποψήφια για Γαλλοφωνική Αποκάλυψη της Χρονιάς στα NRJ Awards.

Το τραγούδι που θα ερμηνεύσει η La Zarra στο Λίβερπουλ θα κυκλοφορήσει αργότερα. Ας απολαύσουμε για την ώρα την πιο πρόσφατη επιτυχία της.

Το 2022, ο Alvan και οι Ahez εκπροσώπησαν τη Γαλλία με το “Fulenn“. Τερμάτισαν 24οι στον Μεγάλο Τελικό σημειώνοντας συνολικά 17 βαθμούς. 9 βαθμοί προήλθαν από την κριτική επιτροπή και 8 βαθμοί από την τηλεψηφοφορία.

https://www.youtube.com/watch?v=H1lcGXwOqJI&ab_channel=EurovisionSongContest

Μείνετε συντονισμένοι στον INFE για όλα τα νεότερα!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.