Βαθμολογήστε στο άρθρο το “Running”

Βαθμολογήστε στο άρθρο το “Running”

To infegreece.gr συνεχίζει τις παρουσιάσεις των συμμετοχών της Eurovision 2020 η οποία ακυρώθηκε λόγω της πανδημίας του ιού COVID-19. Σήμερα θα παρουσιάσουμε την συμμετοχή της Κύπρου.

Κύπρος – Sandro – Running

Η Κύπρος επέλεξε τον εκπρόσωπο της στην Eurovision 2020 τον Sandro με το τραγούδι Running μέσω απευθείας ανάθεση. Ήταν μάλιστα η δεύτερη μόλις χώρα μετά το Βέλγιο που ανακοίνωσε τον εκπρόσωπο της.

Ο Sandro ή Alessandro Rütten όπως είναι το πλήρες όνομα  του, γεννήθηκε στο Heisenberg της Γερμανίας από Αμερικανό πατέρα και Ελληνίδα μητέρα. Ξεκίνησε την μουσική του καριέρα μετά την συμμετοχή του στην 8η σαιζόν του Γερμανικού The Voice το 2018. Την επόμενη χρονιά, συμμετείχε στο φεστιβάλ τραγουδιού New Wave στο Sochi της Ρωσίας, εκπροσωπώντας τις ΗΠΑ, όπου κατέλαβε  την 5η θέση.

Το τραγούδι Running είναι ένα Dance/Pop τραγούδι, γραμμένο εξολοκλήρου στα Αγγλικά και ενθαρρύνει τους ανθρώπους να παλέψουν με τα προβλήματά τους και στο τέλος να βγουν νικητές. Συνθέτες του τραγουδιού είναι ο ίδιος ο Sandro Nicolas, αλλά και οι Sebastian Metzner Rickards, Octavian Rasinariu και ο Alfie Arcuri ο οποίος συμμετείχε ως τραγουδιστής στην εθνικό τελικό της Αυστραλίας το 2019.

Η βαθμολογία της συντακτικής μας ομάδας:

Γιάννης Κωστίκας: 7

Κώστας Καραχάλιος: 6

Δημήτρης Μαντζίλας: 7

Αναστασία Πετράκη: 9

Γιώργος Τσεκούρας: 7

Γιάννης Μαυρίδης: 6

Ανδρέας Κορυπάς: 10

Μ.Ο.: 7,43

Βαθμολογήστε την συμμετοχή της Κύπρου, "Running"

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.