Βέλγιο: Με το “Miss You” o Jérémie Makiese στο Τορίνο

Βέλγιο: Με το “Miss You” o Jérémie Makiese στο Τορίνο

Αποκαλύφθηκε πριν λίγο το videoclip της Βελγικής συμμετοχής για την Eurovision 2022 με τίτλο “Miss You” και ερμηνευτή τον Jérémie Makiese. Η αποκάλυψη του τραγουδιού έγινε από την ραδιοφωνική εκπομπή Le 8/9 του ραδιοφωνικού σταθμού VivaCité, στην οποία ο Jérémie Makiese ήταν καλεσμένος, ενώ ταυτόχρονα το videoclip ανέβηκε στο youtube από το κανάλι της Eurovision.

https://www.youtube.com/watch?v=GZ3mLO4uFjY

Λίγα λόγια για τον Jérémie Makiese

Ο Jérémie Makiese είναι 22 ετών, γεννημένος στην Αμβέρσα με καταγωγή από το Κονγκό. Αν και ξεκίνησε την καριέρα του ως τερματοφύλακας σε ποδοσφαιρικές ομάδες του Βελγίου, γρήγορα τον κέρδισε η μουσική και έλαβε μέρος στην 9η σεζόν του Βελγικού The Voice. Ο Jérémie μάλιστα κατάφερε να γίνει πολύ αγαπητός από το κοινό και να κερδίσει το Βελγικό The Voice ερμηνεύοντας κομμάτια πολλών διάσημων καλλιτεχνών όπως του Michael Jackson και του Bruno Mars. Ο Jérémie Makiese επιλέχθηκε με απευθείας ανάθεση από την Γαλλόφωνη Βελγική τηλεόραση RTBF τον Σεπτέμβριο του 2021, όντας μάλιστα ο πρώτος καλλιτέχνης που ανακοινώθηκε για την Eurovision 2022.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.