Αρμενία JESC 2019: Η Karina Ignatyan εκπρόσωπος της χώρας στον διαγωνισμό, με το τραγούδι “Colours of your dream”

Αρμενία JESC 2019: Η Karina Ignatyan εκπρόσωπος της χώρας στον διαγωνισμό, με το τραγούδι “Colours of your dream”

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, η Αρμενία αποφάσισε να επιλέξει την συμμετοχή της για την Junior Eurovision, που θα διεξαχθεί τον ερχόμενο Νοέμβριο στην Πολωνία, μέσω του Depi Mankakan Evratesil.

Πριν λίγο ολοκληρώθηκε ο εθνικός τελικός, με την συμμετοχή 10 υποψηφίων. Το τελικό αποτέλεσμα έκρινε το κοινό, μια παιδική κριτική επιτροπή και μια διεθνής επιτροπή ειδικών. Νικήτρια αναδείχτηκε η Karina Ignatyan με το τραγούδι Colours of your dream, συγκεντρώνοντας 138 βαθμούς, μόλις 3 βαθμούς μπροστά από τον δεύτερο Vardan Margaryan.

Παρακάτω μπορείτε να ακούσετε την συμμετοχή της Αρμενίας για την Junior Eurovision 2019:

Η Αρμενία στην Junior Eurovision

Η Αρμενία συμμετείχε πρώτη φορά στον διαγωνισμό το 2007. Η χώρα έχει να επιδείξει πληθώρα καλών αποτελεσμάτων, καθώς έχει καταφέρει να βρεθεί στην πρώτη τριάδα 7 φορές. Το 2010 με τον Vladimir Arzumanyan και το τραγούδι Mama, πέτυχε την πρώτη της νίκη.

Αξιοσημείωτο είναι ότι στην πρώτη κιόλας συμμετοχή της στον διαγωνισμό, παραλίγο να κερδίσει καθώς η Arevik με το τραγούδι Erazanq τερμάτισε στην 2η θέση, μόλις έναν βαθμό μακριά από την κορυφή. Το χειρότερο αποτέλεσμα για την χώρα σημειώθηκε πέρυσι με την συμμετοχή του  L.E.V.O.N, που  εκπροσώπησε την χώρα με το ομώνυμο τραγούδι  L.E.V.O.N, τερματίζοντας στην 9η θέση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.