Αρμενία 2017: Ξεκίνησε η υποβολή τραγουδιών για την Artsvik

Αρμενία 2017: Ξεκίνησε η υποβολή τραγουδιών για την Artsvik

Η δημόσια τηλεόραση της Αρμενίας ξεκινάει την αναζήτηση τραγουδιού για τη νικήτρια του Depi EvratesilArtsvik, που θα εκπροσωπήσει τη χώρα στο Κίεβο. Οι ενδιαφερόμενοι συνθέτες και στιχουργοί θα μπορούν να καταθέτουν τα τραγούδια τους μέχρι τις 30 Ιανουαρίου 2017. Τα τραγούδια πρέπει να πληρούν τους ακόλουθους κανόνες:

  • Γλώσσα ελεύθερη
  • Είδος μουσικής ελέυθερο
  • Δεν πρέπει η διάρκειά τους να υπερβαίνει τα 3 λεπτά
  • Απαγορεύεται να έχουν κυκλοφορήσει νωρίτερα

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέσουν τις συμμετοχές τους στο selection@armtv.com

Η 32άχρονη Artsvik, επιλέχθηκε το βράδυ του Σαββάτου για να εκπροσωπήσει την Αρμενία στην 62η Eurovision. Προτού συμμετάσχει στην εθνική επιλογή της Αρμενίας, Depi Evratesil, είχε λάβει μέρος στον 2ο κύκλο του ρώσικου “The Voice”, χωρίς όμως να καταφέρει να προχωρήσει αρκετά, αφού έφτασε μόνο μέχρι τα battles με την ομάδα της  Pelageya.

Το τραγούδι της Artsvik αναμένεται να δημοσιοποιηθεί μέσα στις πρώτες 2 εβδομάδες του Μαρτίου, όπως γίνεται άλλωστε τα τελευταία χρόνια. Η ακριβής ημερομηνία θα ανακοινωθεί μέσα στον Φεβρουάριο.

Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε τις 2 εμφανίσεις της Artsvik, όπου την ανέδειξαν νικήτρια στον εθνικό τελικό του Σαββάτου:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.