Ανακοινώθηκαν οι 4 παρουσιαστές της Eurovision 2023

Ανακοινώθηκαν οι 4 παρουσιαστές της Eurovision 2023

Στην εκπομπή Ζoe Ball Show του BBC Radio 2 ανακοινώθηκαν τα ονόματα των 4 παρουσιαστών της Eurovision 2023. Πρόκειται για τους Graham Norton, Julia Sanina, Hannah Waddingham και Alesha Dixon. Οι 3 γυναίκες θα παρουσιάσουν και τα 3 shows, δηλαδή τους ημιτελικούς και τον τελικό της Eurovision, ενώ ο Graham Norton θα προστεθεί σε αυτές στον μεγάλο τελικό.

Ο πιο γνωστός από τους 4 παρουσιαστές αναμφίβολα είναι ο Graham Norton, ο οποίος είναι ένας από τους πλέον διάσημους παρουσιαστές στην Βρετανική τηλεόραση, με την προσωπικό εκπομπή The Graham Norton Show η οποία έχει κερδίσει 5 βραβεία BAFTA. Από το 2009 ο Graham Norton είναι ο κύριος σχολιαστής της Eurovision για λογαριασμό του ΒΒC, ενώ τα έτη 2007 και 2008 παρουσίασε την Eurovision Dance.

Η Julia Sanina είναι η τραγουδίστρια του Ουκρανικού ροκ συγκροτήματος Hardkiss οι οποίοι ήρθαν δεύτεροι στον Ουκρανικό εθνικό τελικό Vidbir 2016, πίσω από την Jamala. H παρουσία της Julia Sanina στην τετράδα των παρουσιαστών θυμίζει σε όλους πως η φετινή Eurovision είναι μια συνδιοργάνωση Ηνωμένου Βασιλείου και Ουκρανίας.

Η Hannah Waddingham είναι μια πολύ γνωστή ηθοποιός με παρουσία σε αρκετές σειρές και ταινίες αλλά και θεατρικά έργα με πιο πρόσφατη αυτή του Ted Lasso. Έχει βραβευτεί με βραβεία δεύτερου ρόλου για συμμετοχές της σε σειρές και ταινίες το 2021 και 2022.

Η Alesha Dixon ξεκίνησε της καριέρα της ως μέλος του συγκροτήματος Mis-Teeq, και μετά την διάλυση του συγκροτήματος έχει μια πολύ επιτυχημένη καριέρα ως pop/rnb τραγουδίστρια. Συμμετείχε ως μέλος κριτικής επιτροπής όπως το Strictly Come Dancing το οποίο είχε κερδίσει προηγουμένως, και το Britain’s Got Talent.

Εικόνα: eurovoix.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.