“Αμάντα, στο δρόμο για τη Eurovision”: Η συνάντηση της Amanda με την Ελπίδα και την Έλενα Παπαρίζου!

“Αμάντα, στο δρόμο για τη Eurovision”: Η συνάντηση της Amanda με την Ελπίδα και την Έλενα Παπαρίζου!

Λίγο πριν τον 1ο ημιτελικό, η Amanda Tenfjord, η οποία θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στον 66o Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision με το τραγούδι Die Together, συναντά Έλληνες και Κύπριους καλλιτέχνες, που έχουν συμμετάσχει κατά το παρελθόν στον Διαγωνισμό με την Ελλάδα και την Κύπρο, σε τέσσερις εκπομπές, με τον τίτλο «Αμάντα, στο δρόμο για τη Eurovision», οι οποίες μεταδόθηκαν τα Σαββατοκύριακα 30 Απριλίου, 1η Μαΐου και 78 Μαΐου 2022, στις 19:10!

Χθες, όπως σας ενημερώσαμε σε προηγούμενο άρθρο, η εκπρόσωπός μας είχε την τιμή να συναντηθεί με την Stefania και τον Demy ενώ στο σημερινό επεισόδιο συνάντησε δύο από τις δημοφιλέστερες εκπροσώπους της Ελλάδας, η αναφορά για τις Έλενα Παπαρίζου και Ελπίδα!

Αρχικά, συναντήθηκε με την Ελπίδα η οποία έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στην πρώτη της συμμετοχή, τον Σωκράτη. Θεωρεί πως αν και αδικήθηκε με την 8η θέση μιας και εκείνη την περίοδο ένιωσε πως δε θα έκανε περήφανους τους Έλληνες όταν επέστρεφε στην πατρίδα, τελικά ήταν μια συμμετοχή που είχε εκτόπισμα και όπως δήλωσε χαρακτηριστικά “μπορούνε όλοι οι Έλληνες να τραγουδάνε για τον Σωκράτη μιας και εκτός απο ιστορικό πρόσωπο έγινε και τραγούδι”! Έπειτα, σχετικά με τις συμβουλές για την Eurovision προέτρεψε την Αμάντα να πάει όσο το δυνατόν περισσότερο προετοιμασμένη στο Τορίνο, με “καθαρή” φωνή, με ρούχο που να την κάνει να νιώθει άνετα και με το λιγότερο δυνατό άγχος (κάτι που τόνισε μάλιστα δύο φορές). Τέλος, οι δύο καλλιτέχνιδες ερμήνευσαν ακάπελα μια διαφορετική εκδοχή του Σωκράτη!

Τέλος, η Αμάντα συναντά την Έλενα Παπαρίζου. Η συνάντηση έγινε στη σχολή χορού του Φωκά Ευαγγελινού (ο οποίος είναι ο art director τόσο της φετινής συμμετοχής όσο και του My Number One) και η Έλενα έφερε στο νου της πολλές αναμνήσεις από τον συγκεκριμένο χώρο, κυρίως από την 2η της εμπειρία το 2005. Είπε ότι όλα ήθελε να είναι στην εντέλεια και πως άκουγε πιστά τον Φωκά, διορθώνοντας απευθείας όποιο λάθος παρουσιαζόταν. Έπειτα, συμβούλεψε την Αμάντα να το απολαύσει στον μέγιστο βαθμό καθώς θα είναι από τις μεγαλύτερες εμπειρίες της ζωής της και όπως και η Ελπίδα την προέτρεψε να μην έχει άγχος, αν και γι’αυτό είναι οι πολλές πρόβες και ο art director όπως δήλωσε χαρακτηριστικά. Η συνάντηση έκλεισε με τις 2 καλλιτέχνιδες να ερμηνεύουν μια acoustic εκδοχή του My Number One και να εύχονται καλή επιτυχία στην Ελλάδα, τόσο στα ελληνικά όσο και στα σουηδικά!

Και κάπως έτσι ολοκληρώνεται η συνάντηση της Αμάντα με γνώριμους Eurostar του διαγωνισμού, ή κοινώς το “Αμάντα, στο δρόμο για τη Eurovision”. Επόμενη στάση ο 1ος ημιτελικός το βράδυ της Τρίτης, όπου η χώρα μας θα μπει στον αγώνα για ένα από τα 10 εισιτήρια που οδηγούν στον μεγάλο τελικό της 14ης Μαΐου.

Το Infe Greece εύχεται κάθε επιτυχία στην Amanda και την ελληνική αποστολή και -γιατί όχι- ένα ανάλογο αποτέλεσμα με αυτό της Stefania πέρυσι. Καλή επιτυχία Amanda, καλή επιτυχία Ελλάδα!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.