Αλβανία: Ακούστε τα 13 τραγούδια της δεύτερης βραδιάς του 61ου Festivali i Këngës

Αλβανία: Ακούστε τα 13 τραγούδια της δεύτερης βραδιάς του 61ου Festivali i Këngës

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η δεύτερη βραδιά του 61ου Festivali i Këngës μέσω του οποίου θα επιλεγεί ο εκπρόσωπος της Eurovision 2022. Το φεστιβάλ πραγματοποιείται στο συνεδριακό παλάτι των Τιράνων με παρουσιάστριες τις Arbana Osmani και Olta Daku. Τα 13 τραγούδια που ερμηνεύτηκαν και ακούστηκαν για πρώτη φορά στο ευρύ κοινό μπορείτε να τα ακούσετε παρακάτω:

1 Melodajna Mancaku – “Gjysma e zemrës sime”
2 Permit of Stay – “Fobia”
3 Arsi Bako “Sonte dua të jem me ty”
4 Gjergj Kaçinari – “Dje”
5 Franc Koruni – “Në pritje”
6 Petrit Çarkaxhiu – “Emri yt mirësi”
7 Elsa Lila – “Evita”
8 Gent Hoxha – “Ajër”
9 Evi Reçi – “Ma kthe”
10 Manjola Nallbani “Dua”
11 Lynx “Nëse ke besim”
12 Alban Kondi & Lore – “Melodi”
13 Vanesa Sono – “Aroma jonë”

Αύριο η τρίτη βραδιά του φεστιβάλ θα έχει επετειακό χαρακτήρα με τους καλλιτέχνες να ερμηνεύουν παλαιότερες επιτυχίες του φεστιβάλ. Την Πέμπτη θα πραγματοποιηθεί ο τελικός του φεστιβάλ, ακόμα δεν είναι γνωστό αν θα συμμετέχουν και οι 26 διαγωνιζόμενοι ή εάν κάποιοι θα αποκλειστούν νωρίτερα.

Θυμίζουμε πως για πρώτη φορά στα χρόνια που η Αλβανία συμμετέχει στην Eurovision, o καλλιτέχνης που θα κερδίσει το festival δεν είναι απαραίτητα αυτός που θα εκπροσωπήσει την Αλβανία στην Eurovision. Ο νικητής του φεστιβάλ θα επιλεγεί από την ψηφοφορία μελών μιας επαγγελματικής επιτροπής ενώ ο εκπρόσωπος της Αλβανίας στο Λίβερπουλ θα επιλεγεί εξολοκλήρου από το televoting.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.