Ακούστε το νέο τραγούδι της Ελευθερίας Ελευθερίου με τον Tartar, “Δεν Έχουμε Σχέση”

Ακούστε το νέο τραγούδι της Ελευθερίας Ελευθερίου με τον Tartar, “Δεν Έχουμε Σχέση”

Πριν δύο μέρες, κυκλοφόρησε το νέο τραγούδι της εκπροσώπου της Ελλάδας στην Eurovision 2012, Ελευθερίας Ελευθερίου, με τίτλο “Δεν Έχουμε Σχέση”, σε συνεργασία με τον Tartar. Το τραγούδι κυκλοφορεί από την Cobalt Music, σε στίχους του iLLEOo και μουσική του Bret ,ενώ την σκηνοθεσία του βίντεο κλιπ, που μπορείτε να δείτε παρακάτω, έχει αναλάβει ο Βαγγέλης Τσαουσόπουλος.

Η Ελευθερία Ελευθερίου είναι Κύπρια τραγουδίστρια. Έγινε γνωστή από το ελληνικό X Factor όπου έφυγε στο 5ο Live. Η Ελευθερία προσπάθησε να εκπροσωπήσει την Κύπρο στην Eurovision το 2006, τερματίζοντας 7η ανάμεσα σε 10 συμμετοχές, με το τραγούδι Play that melody for me. Το 2010, προσπάθησε και πάλι να λάβει μέρος στην Eurovision, αυτή τη φορά με την Ελλάδα, αλλά το τραγούδι της Tables Are Turning διέρρευσε στο διαδίκτυο λίγο πριν την επίσημη παρουσίαση των τραγουδιών και εντέλει, αποκλείστηκε. Το 2012 με τηλεοπτική ψηφοφορία, εκπροσώπησε την Ελλάδα στον διαγωνισμό  με το τραγούδι Aphrodisiac, καταλήγοντας στην 17η θέση του μεγάλου τελικού με 64 βαθμούς.

Μία σκέψη στο “Ακούστε το νέο τραγούδι της Ελευθερίας Ελευθερίου με τον Tartar, “Δεν Έχουμε Σχέση”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.