Ξεκίνησαν οι προετοιμασίες για την Junior Eurovision 2022!

Ξεκίνησαν οι προετοιμασίες για την Junior Eurovision 2022!

Έχουν ξεκινήσει οι προετοιμασίες για την Junior Eurovision 2022, με τους εκπροσώπους της EBU, να βρίσκονται στο Ερεβάν της Αρμενίας.

Χθες πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνάντηση στην Αρμενία μεταξύ της αντιπροσωπείας της EBU και της Δημόσιας Τηλεόρασης της Αρμενίας (AMPTV) σχετικά με τον επερχόμενο 20ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Junior Eurovision 2022, που θα διεξαχθεί στην Αρμενία.

Ο Gert Kark, εκπρόσωπος της EBU, δήλωσε:

Βρισκόμαστε εδώ, γιατί έχουμε ξεκινήσει τη δουλειά της διοργάνωσης του διαγωνισμού μαζί με την ομάδα της τηλεοπτικής σας εταιρείας. Συνήθως, ξεκινάμε τις προετοιμασίες πολύ αργότερα, αλλά επειδή έχουμε νέα στρατηγική και μεγάλα σχέδια, θέλουμε να ξεκινήσουμε φέτος όσο πιο νωρίς γίνεται, για να κάνουμε αυτόν τον διαγωνισμό τον καλύτερο στην ιστορία του. Τα τελευταία 5-6 χρόνια έχει πραγματικά μετατραπεί σε ένα πολύ μεγάλο και γνωστό διαγωνισμό… Δεν πρόκειται να μπούμε σε πολλές λεπτομέρειες, θα τις αφήσουμε στις επόμενες συναντήσεις. Σύντομα, θα αποκαλύψουμε πολλές από αυτές. Δουλεύοντας με την ομάδα σας κατά τη διάρκεια της Eurovision και της Junior Eurovision, είμαι 100% σίγουρος ότι μπορούμε να έχουμε έναν υπέροχο διαγωνισμό και μια υπέροχη εβδομάδα για τις συμμετέχουσες αποστολές. Κι αυτό γιατί η ομάδα σας είναι πολύ έμπειρη στη διοργάνωση τέτοιων διαγωνισμών“.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης στην Αρμενία, η αντιπροσωπεία της EBU και εκπρόσωποι της AMPTV επισκέφτηκαν πιθανούς χώρους για τον διαγωνισμό. Ένας από τους χώρους που επισκέφθηκαν ήταν το Karen Demirchyan Complex, το οποίο φιλοξένησε τον Διαγωνισμό Τραγουδιού Junior Eurovision 2011. Αξίζει να σημειωθεί ότι το AMPTV είχε αναφέρει ότι το Ερεβάν θα φιλοξενήσει τον διαγωνισμό, αλλά η EBU και η AMPTV δεν έχουν κάνει ακόμα επίσημα την ανακοίνωση για την πόλη υποδοχής της Junior Eurovision φέτος.

Ο David Tserunyan, επικεφαλής της αρμενικής αντιπροσωπείας, ανέφερε το εξής:

Όπως γνωρίζουμε, η Junior Eurovision δεν είναι απλώς ένα τηλεοπτικό project, είναι μια μεγάλη διοργάνωση τόσο για την πόλη όσο και για τη χώρα. Ως εκ τούτου, εκτός από τη μετάδοση της εκπομπής στον αέρα, θα υπάρξει και μια σειρά από άλλες εκδηλώσεις, όπου πρέπει να προγραμματιστούν. Ουσιαστικά, ένας χρόνος δεν είναι αρκετός για τη διοργάνωση μιας τόσο μεγάλης εκδήλωσης, οπότε δεν εξοικονομούμε κόπο και ενέργεια, έχουμε ήδη ξεκινήσει να δουλεύουμε, το Reference Group για τη Junior Eurovision θα φτάσει στην Αρμενία τον Μάρτιο ή τον Απρίλιο. Πρόκειται για μια ομάδα επαγγελματιών από τις συμμετέχουσες χώρες, μια επιτροπή η οποία θα ακολουθήσει όλα τα οργανωτικά βήματα του διαγωνισμού.

Ο Διαγωνισμός Τραγουδιού Junior Eurovision 2022 θα είναι η 20ος στην ιστορία του. Ο Hovhannes Movsisyan, Διευθύνων Σύμβουλος της Αρμενικής Δημόσιας Τηλεόρασης εξήγησε ότι:

Ήταν πολύ σημαντικό που η Ευρωπαϊκή Ένωση Ραδιοτηλεόρασης τόνισε ότι η 20ή επέτειος της Junior Eurovision, θα πρέπει να είναι διαφορετική από τις άλλες. Ομοίως, παρατηρήσαμε ότι όντως θα πρέπει να είναι διαφορετική.

Το ρεπορτάζ του AMPTV αναφέρει ότι η Junior Eurovision 2022 θα διεξαχθεί τον Δεκέμβριο, ακολουθώντας τα βήματα του διαγωνισμού του 2021 στο Παρίσι. Η ημερομηνία του διαγωνισμού θα επιβεβαιωθεί επίσημα τους επόμενους μήνες.

Θυμίζουμε ότι πέρυσι στην Junior Eurovision, κέρδισε η 15χρονή Maléna από την Αρμενία, με το τραγούδι “Qami Qami“, φέροντας έτσι την 2η νίκη της χώρας στον διαγωνισμό. Απολαύστε το για άλλη μια φορά:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.