Άντζελα Περιστέρη: “Θα ήθελα να εκπροσωπήσω την Ελλάδα στην Eurovision”

Άντζελα Περιστέρη: “Θα ήθελα να εκπροσωπήσω την Ελλάδα στην Eurovision”

Η Άντζελα Περιστέρη, η ελληνικής καταγωγής εκπρόσωπος της Αλβανίας στην Eurovision 2021, δήλωσε σε συνέντευξη της στην εκπομπή “Natë me Aulonën” (νύχτα με την Αυλώνα) πως θα της άρεσε η προοπτική να εκπροσωπήσει την Ελλάδα σε μια μελλοντική Eurovision.

Συγκεκριμένα σε ερώτηση που της έγινε για το αν θα δοκίμαζε να ξαναπάει στην Eurovision δήλωσε τα εξής: “Είναι πολύ νωρίς για κάτι τέτοιο. Θα ήθελα όμως να εκπροσωπήσω την Ελλάδα, καθώς έζησα εκεί και γνωρίζω τον πολιτισμό της. Αν και το τραγούδι μου στην Eurovision (το Karma) το ενορχήστρωσε Έλληνας συνθέτης (ο Δημήτρης Κοντόπουλος) δεν έγιναν συζητήσεις για αυτό, αλλά είναι κάτι που θα το ήθελα.

H Άντζελα Περιστέρη γεννήθηκε το 1986 στην Κορυτσά. Εκτός του ότι έχει ελληνική καταγωγή καθώς όπως δήλωσε σε συνέντευξη της ο προ-πάππους της είναι Έλληνας, η Άντζελα έζησε τα φοιτητικά της χρόνια στην Θεσσαλονίκη, τραγούδησε δίπλα σε μεγάλα ονόματα της Ελληνικής λαϊκής σκηνής, ενώ συμμετείχε και στο Ελληνικό X-Factor.

To 2021 εκπροσώπησε την Αλβανία στην Eurovision που πραγματοποιήθηκε στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας όπου με το τραγούδι Karma κατέλαβε την 21η θέση. Πως θα σας φαινόταν η ιδέα η Άντζελα Περιστέρη να εκπροσωπήσει την Ελλάδα σε μια μελλοντική Eurovision;

https://www.youtube.com/watch?v=Q4D_RfEFwd4

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.