Άγιος Μαρίνος: Μέσω του “Una voce per San Marino” ο εκπρόσωπος του 2023

Άγιος Μαρίνος: Μέσω του “Una voce per San Marino” ο εκπρόσωπος του 2023

Ο Άγιος Μαρίνος θα χρησιμοποιήσει το Una voce per San Marino για τον εκπρόσωπο της Eurovision 2023, παρά το γεγονός ότι ο Achille Lauro δεν κατάφερε να προκριθεί στον Μεγάλο Τελικό.

Ο υπουργός Εξωτερικών Πεντίνι Αμάτι δήλωσε ότι ο Άγιος Μαρίνος θα χρησιμοποιήσει για άλλη μια φορά τον διαγωνισμό Una voce per San Marino για να επιλέξει τον εκπρόσωπο για την Eurovision του 2023. Το Una voce per San Marino πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά φέτος ως μέρος μιας πρωτοβουλίας της κυβέρνησης του Αγίου Μαρίνου για την ενθάρρυνση του τουρισμού στη χώρα μετά την πανδημία.

Προηγουμένως είχε ανακοινωθεί στα τέλη Φεβρουαρίου ότι το Una voce per San Marino θα διεξαχθεί ξανά το 2023. Η αποστολή του Αγίου Μαρίνου είναι περήφανη για την απόδοσή της φέτος και το γεγονός ότι η φετινή συμμετοχή του Άγιου Μαρίνου σχολιάστηκε αρκετά από άλλες χώρες.

Ο Achille Lauro ερμήνευσε το “Stripper” για τον Άγιο Μαρίνο στην Eurovision 2022. Η χώρα δεν κατάφερε να προκριθεί στον τελικό για πρώτη φορά μετά το 2018.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.